Mi smo ove godine zamislili jedan poseban tjedan u kojemu upoznajemo, stvaramo i živimo filantropiju.

Od 25. do 29. rujna na različitim lokacijama u gradu održat će se aktivnosti kojima želimo pokazati da je Osijek zajednica u kojoj filantropija ima posebno mjesto, a ove godine pripremamo i jedno iznenađenje.

Uz tradicionalnu izložbu o povijesti filantropije u Osijeku te filantropsku šetnju u pratnji Grgura Marka Ivankovića koju pripremamo u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Osijeka, kroz tjedan ćemo i uživati u Potrazi za filantropskih blagom – igri za učenike 7. i 8. razreda osnovnih škola grada Osijeka, sudjelovati u festivalu Gledaj (u) druge, a filantropija će ove godine prvi puta stati i na kazališne daske.

Zaklada Slagalica i Zaklada Srce grada Osijeka u suradnji s Društvom „Naša djeca“ grada Osijeka, Plesnim studiom Shine, Dječjim kazalištem Branka Mihaljevića u Osijeku, lutkarsko-dramskom skupinom Osnove škole Svete Ane i bendom Uholaže donosi predstavu „Filantropija u uvali divljih mačaka.“ Premjera predstave bit će 29. rujna u 18.30 u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku. Predstava je nastala prema  slikovnici „Filantropija“ koju je izdala Zaklada Kajo Dadić, a u izradi sudjelovali učenici OŠ Lučac iz Splita.

 FILANTROPIJA U UVALI DIVLJIH MAČAKA: Predstava o dobrim djelima

Svrha predstave jest prikupiti financijska sredstva za obnovu kuhinje u prostoru kojeg koristi Društvo “Naša djeca” grada Osijeka.  Besplatne ulaznice za predstavu moći će se preuzeti na blagajni Dječjeg kazališta od 25. rujna u radnom vremenu Kazališta.

Kako bi podržali svrhu akcije možete donirati u našu kasicu prasicu koja će se nalaziti na blagajni Kazališta, ali i na ulazu u Kazalište na sam dan predstave. Broj mjesta je ograničen stoga požurite po svoju ulaznicu!

𝐒𝐯𝐢 𝐨𝐧𝐢 𝐤𝐨𝐣𝐢 𝐧𝐞𝐜́𝐞 𝐦𝐨𝐜́𝐢 𝐩𝐨𝐠𝐥𝐞𝐝𝐚𝐭𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐬𝐭𝐚𝐯𝐮, 𝐚 𝐳̌𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢 𝐦𝐨𝐠𝐮 𝐭𝐨 𝐮𝐜̌𝐢𝐧𝐢𝐭𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐛𝐚𝐫 𝐤𝐨𝐝𝐚.  𝐈𝐳𝐧𝐨𝐬 𝐮𝐩𝐢𝐬𝐮𝐣𝐞𝐭𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐢, 𝐚 𝐬𝐚𝐦𝐨 𝐣𝐞𝐝𝐧𝐢𝐦 𝐤𝐥𝐢𝐤𝐨𝐦 𝐦𝐨𝐳̌𝐞𝐭𝐞 𝐛𝐢𝐭𝐢 𝐝𝐣𝐞𝐥𝐨𝐦 𝐝𝐨𝐛𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐜̌𝐞 – 𝐔𝐯𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐯𝐥𝐣𝐢𝐡 𝐦𝐚𝐜̌𝐚𝐤𝐚.

Donacije možete uplatiti i na račun Zaklade Slagalica:

IBAN: HR7724020061500078713

Model: 99

Poziv na broj primatelja: datum uplate

Opis plaćanja: Donacija za obnovu kuhinje DND-a