Predstavljamo rezultate projekta “E, baš hoću biti poduzetnik!” (skraćeno: Projekt hobIT) ostvarene od 1. kolovoza 2022. do 31. siječnja 2024. godine.

Zanima vas što smo sve radili u zadnjih 18 mjeseci?

Onda je najbolje pogledati naš završni video u kojemu sudjeluju partneri, nastavnici i vanjski stručnjaci koji su zajedničkim snagama postigli rezultate, ali i ojačali svoju poziciju u lokalnim zajednicama iz kojih dolaze.

Završni video pronađite na linku.


Projekt je usmjeren na unaprjeđenje vještina učitelja i drugih odgojno-obrazovnih radnika iz područja STEM-a, IKT-a, poduzetništva i rada s učenicima s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama i nadarenim učenicima u osnovnim školama „Silvije Strahimir Kranjčević“ iz Levanjske Varoši, „Antunovac“ iz Antunovca i „Šećerana“ iz Belog Manastira.

Nositelj projekta: Osnovna škola „Silvije Strahimir Kranjčević“, Levanjska Varoš

Partneri: Osnovna škola „Antunovac“, Osnovna škola „Šećerana“, Visoka škola za zeleni razvoj iz Norveške, Zaklada Slagalica, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Hrvatski savez učeničkih zadruga.

Projekt „E, baš hoću biti poduzetnik“ podržan je sa € 133.396 financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EEA financijskog mehanizma.